Een moderne teak tafel van Indoteak

 

Onze teak houten tafels met een moderne look komen van bij ons bekende fabrieken uit indonesië. Ze worden gemaakt van onbehandeld hergebruikt teakhout. De rand onder de tafel loopt nagenoeg gelijk met de rand van het tafelblad en de poten staan heel dicht op de hoeken. Hierdoor is er veel ruimte tussen de poten voor de stoelen. De strakke afwerking geeft de tafel een moderne uitstraling en past daardoor in heel veel interieurs.

 

Moderne tafels zijn te koop in de maat 140cm tot 300cm lang. De breedte van de tafel is voor tafels tot 2 meter 90cm, tafels vanaf 2 meter zijn 100cm breed. 3 meter teak tafels kunnen zelfs met een breedte van 120cm geleverd worden.

 

Het monteren van de poten

 

De poten zijn eenvoudig te monteren. Je legt de tafel op het tafelblad neer, met de onderkant naar boven. Elke poot heeft een nummer of letter wat correspondeert met een hoek. Je schuift de poot in de juiste hoek en daarna zet je de poot vast met 2 bouten. Als alle poten zijn gemonteerd dan kan de tafel omgedraaid worden. Het beste kun je dit met twee personen doen zodat de tafel in één slag omgedraaid kan worden.

 

Schoonmaken

 

De tafel is eenvoudig schoon te maken. Wij adviseren een warm sopje met groene zeep te gebruiken om de tafel schoon te maken. Bij vetvlekken kun je een schuursponsje gebruiken. Mochten er nu krassen of vlekken in de tafel zitten dan kan de tafel licht opgeschuurd worden. Maar let op, dit kan alleen bij onze onbehandelde teak tafels. Teakolie geeft de tafel extra bescherming tegen watervlekken maar kan ook de kleur van de tafel veranderen. Als je ervoor kiest om de tafel in de olie te zetten test dan eerst aan de onderkant van de tafel uit wat de kleur doet.

 

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting