Teak sidetables en bartafels

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

De teak sidetables en bartafels van Indoteak.

Onze meubels zijn afkomstig uit Indonesië. Indoteak importeert haar meubels zelf rechtstreeks van de fabriek.Hierdoor kunnen wij de teak sidetables en bartafels tegen een scherpe prijs aanbieden. De andere voordelen van het verkopen rechtstreeks van de fabriek zijn:

  • Veel keuze
  • Goede/prijs kwaliteit verhouding
  • Vakkennis van onze producten
Sidetables van Indoteak.

Een sidetable is een heel praktisch meubel, naast de verschillende indelingen is dit type meubel ook te verkrijgbaar in veel verschillende maten. Het grote voordeel van een teakhouten sidetable is : dat deze voor veel doeleinde te gebruiken is. Denk hierbij achter de bank of in de keuken. Maar de meest voorkomende plaats is toch de gang. Over het algemeen is een sidetable niet heel erg diep en daarom zeer geschikt voor in de gang. De teakhouten sidetables worden ook geregeld gebruikt voor de badkamer. Door de hoogte leent dit meubel zich goed als wastafel. Kortom de teakhouten sidetables zijn echte all-rounders voor ieder huishouden.

Bartafels van indoteak

Aan een bartafel kunt u altijd fijn tafelen. Een bartafel is de ideale 2e tafel. De meeste bartafels staan in de keuken als extra tafel erbij. Deze strakke bartafels staan overal goed of het nou in de woonkamer is of de keuken of zelfs in de studentenkamer. Deze teakhouten bartafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Voor deze tafels is uitsluitend gerecycled teakhout gebruikt.

Het materiaal van de teak sidetables en bartafels

Onze meubels worden gemaakt van teakhout. Teak is een harde hout soort en is hierdoor heel duurzaam. Aangezien u meubels koopt voor een langere tijd is het belangrijk dat ze van goede kwaliteit zijn. Deze teak sidetables en bartafels worden op ambachtelijke wijze gemaakt in Indonesië. Timmermannen en vrouwen maken ieder meubel stuk voor stuk. Hierdoor is elke bartafel of sidetable uniek.