Teak tuinmeubelen

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Kan uw tuin wel een goede opfrisser gebruiken? Creëer meer sfeer in uw tuin met teak tuinmeubelen. Een teakhouten tuinset onder uw veranda of een teakhouten bank midden in de tuin? Het kan allemaal. Bekijk hierboven ons assortiment teak tuinmeubelen.

Teak tuinmeubelen voor een prachtige tuin

U wilt uw tuin onder handen nemen en meer sfeer creëren door tuinmeubel aan toe te voegen. Een teakhouten tuinset of andere teakhouten meubelen zijn hier erg geschikt voor door de warme kleur van teakhout. Een tuinset van Indoteak is niet zomaar van hout, maar van het bijzondere en sterke teakhout. Het hout van onze teak tuinmeubelen is afkomstig uit Indonesië. Het hout is afkomstig van oude huizen en andere panden en krijgen bij ons een nieuw leven. Het teakhout wordt gerecycled tot teakhouten tuinmeubelen, maar ook tot teak tafelsteak boekenkastenteak dressoirsteak salontafels en meer.

De voordelen van teak tuinmeubelen

Bent u op zoek naar tuinmeubelen, maar weet u niet goed of teak goed bij uw tuin past? We zetten de voordelen op een rij:

  • Teakhouten tuinmeubelen hebben een unieke, robuuste uitstraling. Dit onder andere met een speciaal reliëf.
  • Teak tuinmeubelen zijn makkelijk te onderhouden en kunnen het hele jaar buiten blijven staan.
  • De teak tuinmeubelen van Indoteak hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Diverse soorten teak tuinmeubels beschikbaar: van tuintafel tot een teakhouten tuinset.

Teakhouten tuinmeubelen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en blijven ook mooi. U kunt ze af en toe behandelen met teakolie, maar dit is niet noodzakelijk.

Teakhouten tuinset & andere tuinmeubelen: dit is het assortiment

Heeft u al een teak tuinset of een teak tuinbank op het oog of wilt u zich nog verder oriënteren? Bij Indoteak zijn we van alle markten thuis. Om u een beter beeld te geven, hebben we hier een overzicht van de verschillende soorten teak tuinmeubelen die we aanbieden:

Genoeg om uit te kiezen. Bent u naast teak tuinmeubelen ook op zoek naar andere meubels van teakhout? Neem dan eens een kijkje bij onze teak kastenteak tv meubelsteak sidetables en meer.

Unieke én tijdloze teakhouten tuinmeubelen

Ieder teak tuinmeubel van Indoteak is uniek. Dit komt omdat ieder stuk teakhout weer anders is en een uniek reliëf heeft. Zo heeft u dus altijd een uniek meubelstuk in uw tuin dat niemand anders heeft. Of een teakhouten tuinset of teak tuintafel te allen tijde stijlvol is in uw tuin? Absoluut. Teakhout is tijdloos. Het is al jarenlang onderdeel van het gros van de tuinen in Nederland én blijft de komende jaren ook nog ontzettend stijlvol. Laat de warme kleur van teakhout uw tuin weer gezellig maken en opfleuren.

Teak tuinmeubelen: een duurzame keuze

Wie teak tuinmeubelen koopt krijgt niet alleen mooie meubels in de tuin, maar is ook nog eens duurzaam bezig. Het hout wat voor bijvoorbeeld een teak tuinset is gebruikt, is gerecycled hout uit Indonesië dat hier weer een nieuw leven krijgt. Dit voorkomt dat er onnodig hout wordt weggegooid of afgedankt. U heeft mooie teakhouten tuinmeubelen en u draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Win-winsituatie!

Teakhouten tuinmeubelen kopen? Bestel ze bij Indoteak

Heeft u een mooi teakhouten tuinset of een mooie teak bank in ons assortiment gezien? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen via website. Voeg het product dat u wilt toe aan het winkelmandje en klik op ‘bestellen’. Of wilt u deze eerst in de showroom komen bekijken in Alphen aan de Rijn of Doetinchem. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op.