Teak tuinmeubelen

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Kan uw tuin wel een goede opfrisser gebruiken? Teak tuinmeubelen maken uw tuin een stuk gezelliger. Een teakhouten tuinset onder uw veranda of een teakhouten bank midden de tuin? Het kan allemaal. Bekijk hierboven ons assortiment teak tuinmeubelen.

Teak tuinmeubelen voor een prachtige tuin

U wilt uw tuin weer onder handen nemen en hier wat tuinmeubels aan toevoegen. Heeft u al eens gedacht aan een teakhouten tuinset of andere teakhouten tuinmeubelen? Een teakhouten tuinset is niet zomaar van hout, maar van het bijzondere teakhout. Het hout van onze teak tuinmeubelen is afkomstig uit Indonesië. Het is hout van oude huizen en andere panden dat een nieuw leven krijgt in onze teakhouten tuinmeubelen, maar ook in onze teak tafels, teak boekenkasten, teak dressoirs, teak salontafels en meer.

De warme kleur van teakhout geeft uw tuin een gezellige sfeer en een mooie uitstraling. Die teakhouten tafel onder de veranda of een teak tuinset midden in de tuin? Die bestelt u bij Indoteak. Bekijk hierboven ons assortiment teak tuinmeubelen.

De voordelen van teak tuinmeubelen

Bent u op zoek naar tuinmeubelen, maar weet u niet goed of teak goed bij uw tuin past? We zetten de voordelen op een rij:

  • Teakhouten tuinmeubelen hebben een unieke, robuuste uitstraling. Dit onder andere dankzij een speciaal reliëf.
  • Teak tuinmeubelen zijn makkelijk te onderhouden en kunnen het hele jaar buiten blijven staan.
  • De teak tuinmeubelen van Indoteak hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Diverse soorten teak tuinmeubels beschikbaar: van tuintafel tot een teakhouten tuinset.

Teakhouten tuinmeubelen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en blijven ook mooi. U kunt ze af en toe behandelen met teakolie, maar dit is niet noodzakelijk.

Teakhouten tuinset & andere tuinmeubelen: dit is het assortiment

Heeft u al een teak tuinset of een teak tuinbank op het oog of wilt u zich nog verder oriënteren? Bij Indoteak zijn we van alle markten thuis. Om u een beter beeld te geven, hebben we hier een overzicht van de verschillende soorten teak tuinmeubelen die we aanbieden:

  • Een teak tuintafel (in verschillende maten);
  • Een klassieke teak stationsbank;
  • Geborstelde teak tuintafels en banken;
  • Zowel grote als kleine teak banken;
  • Een teakhouten tuinset.

Genoeg om uit te kiezen. Bent u naast teak tuinmeubelen ook op zoek naar andere meubels van teakhout? Neem dan eens een kijkje bij onze teak kasten, teak tv meubels, teak sidetables en meer.

Unieke én tijdloze teakhouten tuinmeubelen

Ieder teak tuinmeubel van Indoteak is uniek. Dit komt omdat ieder stuk teakhout weer anders is en een uniek reliëf heeft. Zo heeft u dus altijd een uniek meubelstuk in uw tuin dat niemand anders heeft. Of een teakhouten tuinset of teak tuintafel te allen tijde stijlvol is in uw tuin? Absoluut. Teakhout is tijdloos. Het is al jarenlang onderdeel van het gros van de tuinen in Nederland én blijft de komende jaren ook nog ontzettend stijlvol. Laat de warme kleur van teakhout uw tuin weer gezellig maken en opfleuren.

Teak tuinmeubelen: een duurzame keus

Wie teak tuinmeubelen koopt krijgt niet alleen mooie meubels in de tuin, maar is ook nog eens duurzaam bezig. Het hout wat voor bijvoorbeeld een teak tuinset is gebruikt, is gerecycled hout uit Indonesië dat hier weer een nieuw leven krijgt. Dit voorkomt dat er onnodig hout wordt weggegooid of afgedankt. U heeft mooie teakhouten tuinmeubelen en u draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Win-winsituatie!

Teakhouten tuinmeubelen kopen? Bestel ze bij Indoteak

Heeft u een mooi teakhouten tuinset of een mooie teak bank in ons assortiment gezien? Dan kunt u deze bestellen via de mail óf deze eerst in de showroom komen bekijken in Alphen aan de Rijn of Doetinchem. Als u een bestelling via de mail wil doen, kunt u de gewenste teak tuinmeubelen op uw wenslijst zetten en deze vervolgens via e-mail bestellen. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op.