TV meubels

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Sorteren op:

Korting
TV meubel teak met wit

375,- 245,-

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Een tv-meubel is een belangrijk onderdeel van het interieur. Bij Indoteak bieden we verschillende teak tv meubels aan, met verschillende functies. Een teak tv meubel moet passen in het interieur, maar moet ook praktisch zijn in het gebruik. Wilt u dat de spullen in het tv meubel in het zicht liggen, of juist praktisch opgeborgen zijn?

Verschillende soorten teak tv meubels

Een tv-meubel is heel geschikt om een tv op te zetten maar u kunt uw tv ook gewoon aan de muur hangen en het tv-meubel eronder plaatsen. Een tv-dressoir dient dan vooral voor het opbergen van uw apparatuur. Bij Indoteak vindt u verschillende soorten teak tv meubels. Al onze teak tv meubels beschikken over opbergruimte. Deze opbergruimte kan open zijn, met een deurtje ervoor of in de vorm van een praktische lade. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan alle verschillende wensen hebben wij een zeer ruim assortiment tv-meubels op voorraad staan.

Een trendy teak tv meubel

Teak tv meubels passen helemaal in een interieur van deze tijd. Passend in een modern interieur, of juist verfrissend in een klassiek interieur. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Een teak tv meubel van Indoteak

Bent u op zoek naar een bijpassend tv meubel voor in uw woonkamer? Zoek dan niet verder! Wij bieden een groot assortiment tv meubels, welke bij elk interieur passen. In onze grote showroom kunt u alle tv-meubelen komen bekijken, reserveren of gelijk meenemen.Teak meubelen zijn ook online te bestellen.