Teak Stoelen

Filter

hoogte

breedte

diepte

kleur

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Bijpassende teak stoelen mogen natuurlijk niet ontbreken in uw interieur. U kunt onze teak stoelen bijvoorbeeld combineren met onze teakhouten tafels. Stoelen van Indoteak zijn altijd scherp geprijsd.

Teak stoel Addie

Ons meest verkochte model binnen de teak stoelen, is de teak stoel Addie. Dit model zie je ook vaak op tv in woonprogramma’s. Eenvoud siert, dat blijkt maar weer. Addie is immers een zeer eenvoudig model, maar is reuze populair. Teak stoel Addie verkopen we ook in het wit.

Groot assortiment teak stoelen

Addie is natuurlijk niet het enige model in ons assortiment. Er is voor ieder wat wils. Naast teak stoelen zonder armleuning, hebben we ook stoelen met armleuningen die erg comfortabel zitten. Een voorbeeld hiervan is de teak stoel Barbara, de rugleuning loopt rond dus dit model teak stoel zit erg comfortabel.

Naast de traditionele teak stoelen hebben wij ook leren stoelen en stoffen stoelen in onze collectie. Het is altijd prettig zitten op een stoel van Indoteak!

Maak de stoel af met een kussen

Wilt u de stoel afmaken met een kussen erop? Dat snappen we, dit maakt de teak stoel net wat meer compleet. Wanneer u een beetje handig bent, dan is het mogelijk om zelf een mooi kussen te maken voor op de stoel. Heeft u daar geen zin in of geen talent voor dan slaagt u vast bij Intratuin. De grotere winkels hebben een kussen shop waar u kunt kiezen uit heel veel kussens. Anders is Leen Bakker, Jysk of Kwantum een aanrader.