Teak tafels

Filter

hoogte

kleur

breedte

diepte

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Teak tafels zijn tafels gemaakt van teakhout. Als het hout voor onze teak tafels komt uit Indonesië, Centraal-Java. Teakhout is een zeer sterke houtsoort van een uitstekende kwaliteit, waardoor het zeer geschikt is voor tafels.

Details van onze teak tafels

Onze glad afgewerkte eettafels van oud teak hout hebben een strakke afwerking. De onderrand loopt gelijk met de rand van het tafelblad en de poten staan helemaal op de hoeken. Dit geeft u de maximale ruimte voor uw eetkamerstoelen. Ook niet onbelangrijk, de ruimte van de vloer tot de onderrand is 70cm. Voor de meeste eetkamerstoelen met armleuningen is dit ruim voldoende.

Materiaal van de teak tafels

De meeste meubelen zijn gemaakt van gerecycled teakhout, soms zijn de meubelen gemaakt van goedgekeurd plantage teak. De meubelen van gerecycled teak hebben een uniek en authentiek karakter.

Een teak tafel in uw interieur

Onze teak tafels hebben ieder een unieke uitstraling, waardoor geen enkele teak tafel hetzelfde is. Onze robuust afgewerkt teak tafels hebben een wat meer geleefd uiterlijk. Dit zijn de Dingklik tafels. Dinglik tafels zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Het oude hout wordt gebruikt om nieuwe teak tafels van te maken. Kenmerkend aan dit houtsoort is het reliëf in het blad, wat de tafel iets authentieks geeft. Dit soort teak tafels passen erg goed bij een modern interieur, daar komen ze goed tot hun recht.

Verschillende soorten teak tafels

In onze collectie hebben we ook zware kloostertafels. Deze kloostertafels hebben heel bijzondere poten en een dik massief blad van maar liefst 5cm dik. We verkopen ze in verschillende maten.  

Wij hebben goede afspraken met fabrieken en door goede contacten met importeurs kunnen wij een uitgebreide collectie aanbieden. Bij ons vindt u zowel ronde, als rechthoekige teak tafels.

Een teak tafel van Indoteak

Bent u op zoek naar een tafel van teakhout? Dan helpen wij u graag verder. Een ronde, of rechthoekige tafel. Glad afgewerkt of juist een robuuste uitstraling. Bekijk ons gehele assortiment en ontdek welke teak tafel het beste bij uw wensen past. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!