Teak tafels

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Sorteren op:

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Teak tafel

De teak tafel: één met karakter en een stijlvolle uitstraling. Dat wilt u wel in huis hebben, toch? Als u uw woonkamer, eetkamer of andere ruimte invulling wil geven met een stoere en bijzondere tafel, past de teak tafel perfect bij u.

De teak tafel als eyecatcher in uw interieur

Er zijn tafels van verschillende soorten materialen op de markt, maar waarom zou u voor een teak tafel moeten kiezen? Omdat het een eyecatcher en daarmee een pareltje is voor in uw interieur. Als u wel eens een teak tafel in het echt heeft gezien begrijpt u vast wat we bedoelen. De stoere en robuuste uitstraling zorgt ervoor dat de kast in ieder interieur mooi staat. Landelijk- of industrieel interieur? In elk interieur is een teak tafel ongetwijfeld een eyecatcher. Een teakhouten eettafel, een teak bureau, een ronde eettafel visgraat, een andere ronde eetkamertafel of toch liever een teak tafel buiten? Kijk in ons assortiment hierboven wat we op voorraad hebben.

Teakhout bij Indoteak is ook nog eens duurzaam doordat het gerecycled is. Het hout is bijvoorbeeld voorheen gebruikt voor de bouw van huizen en panden die nu afgebroken zijn. Met een teak tafel heeft u dus een sterke, stijlvolle én duurzame tafel.

Van ronde eetkamertafel tot vierkante tafel: dit zijn de verschillende soorten teak tafels

Een tafel is niet zomaar een tafel, want bij Indoteak hebben we ze in verschillende soorten. Van rond tot ovaal: we hebben ze allemaal. U kunt naar boven scrollen om ons assortiment te bekijken, maar voor het gemak sommen we ze hieronder ook nog even op:

  • Ronde teak tafel (ronde eettafel visgraat en andere ronde eetkamertafels).
  • Ovale teak tafel
  • Rechthoekige teak tafel
  • Vierkante teak tafel
  • Uitschuifbare teak tafel
  • Boomstamtafel teak
  • Kloostertafel teak
  • Teak bureau
  • Teak tuintafels
  • Teakhouten eettafel

Zoals u ziet zijn er ontzettend veel verschillende soorten tafels en kunt u ervan uitgaan dat er altijd wel een passende tafel tussen zit. Een tafel om aan te eten, aan te werken of als klein teak tafeltje: een teak tafel is goed toe te passen in iedere situatie.

Een echte authentieke teak tafel

Bij een stoer interieur hoort een robuuste en authentieke tafel. Hiervoor is de afgewerkte teak tafel uitermate geschikt. Vooral de ‘geleefde’ tafel is erg gewild in dit interieur. Dit noemen we ook wel de dingklik tafel (ook in ons assortiment). Deze tafel straalt authenticiteit uit en is met zijn geleefde – maar goed afgewerkte – uiterlijk perfect in bijvoorbeeld in modern interieur. Wat deze tafels écht authentiek maakt? Dat is het reliëf in het blad. Bijzonder, en bij iedere tafel weer uniek.

Met een teak tafel van Indoteak bent u zeker van genoeg ruimte voor uw eetkamerstoelen. Waarom? Omdat de meeste tafels zo zijn afgewerkt dat de onderrand gelijkloopt met de rand van het tafelblad, wel zo fijn. Geen stoelen die er net niet onder passen en genoeg schuifruimte, doordat de poten op de uiterste hoeken staan. Goed om te weten: de afstand tussen de vloer tot de onderrand van de teak tafel is 70 centimeter.

Een tijdloze teakhouten eettafel, ronde eettafel visgraat of teak bureau

Zoals u in ons assortiment ziet hebben we verschillende soorten teak tafels. Toch willen we even dieper ingaan op de tijdloze teakhouten eettafel en teak bureau. Vooral de eettafels in ons assortiment zijn gewild, want wie wil er nou niet zo’n stoere eettafel in huis? Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Er zit er dus vast wel een bij die in jouw huis (en interieur) past. Bent u juist op zoek naar een industrieel bureau? Kijk dan eens naar het teak bureau: een industriële uitstraling en (net als alle andere teakmeubels) uniek door het reliëf.

Ook hebben we een ronde eettafel visgraat in ons assortiment. Deze populaire vorm van hout zie je niet alleen in vloeren terug, maar ook bij onze ronde eettafel visgraat.

Bestel uw teak meubels bij Indoteak

Bent u op zoek naar zo’n stijlvolle en authentieke teak tafel? Dan bent u bij Indoteak aan het juiste adres. Bekijk ons online assortiment voor bijvoorbeeld teak tuintafels, een teakhouten eettafel vierkant of een ronde eetkamertafel en neem contact met ons op als u er een wil bestellen. Wilt u uw toekomstige teak tafel liever eerst in het echt bekijken? Dat kan in onze showroom in Alphen aan de Rijn of Doetinchem.

Naast de teak tafel hebben we ook meerdere teak meubelen in onze outlet. Zo hebben we onder andere ook teak stoelen, kasten, tv-meubels, teak salontafels en overige teak kasten.