Teak salontafels

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Sorteren op:

385,-

Korting
Salontafel boomstam met staal

345,- 195,-

Korting
brix collectie bowl kurt

235,- 188,-

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

U bent zich aan het oriënteren op salontafels. Heeft u wel eens gehoord van de teakhouten salontafel? Zodra u deze gezien heeft, bent u verkocht. Deze authentieke, stijlvolle én tijdloze teak salontafel zoekt een nieuw huis. Bent u de nieuwe eigenaar?

Een teakhouten salontafel in uw interieur

Salontafels ziet u vrijwel in ieder huis terug. Ze zijn er in kleine formaten, maar ook in grotere. Tijdens uw zoektocht naar een mooie salontafel is het zeker de moeite waard om even stil te staan bij de salontafel teak. Een teakhouten salontafel zet u meestal in de woonkamer voor uw televisie, maar kan ook goed dienen als een bijzettafel.

Teakhout is bijzonder materiaal. Een teak salontafel is gemaakt van gerecycled teakhout wat afkomstig is uit Indonesië. Het is zeer sterk materiaal, waardoor een salontafel teakhout lang meegaat. Bekijk het assortiment van unieke teakhouten salontafels hierboven.

Salontafel teak: dit zijn de voordelen

Wanneer u verschillende soorten salontafels met elkaar vergelijkt, wilt u natuurlijk de voordelen met elkaar vergelijken. Naast dat een salontafel teakhout van bijzonder materiaal is, heeft het nog meer voordelen:

 • Een teakhouten salontafel is eenvoudig te onderhouden.
 • Voor meerdere doeleinden te gebruiken (als salontafel, maar ook als bijzettafel).
 • Iedere salontafel teak is uniek, onder andere vanwege verschillend reliëf.
 • Teakhouten salontafels van Indoteak hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Zowel verkrijgbaar in kleine als grote formaten.

Houd deze voordelen naast de voordelen van salontafels van ander materiaal, en u zult zien dat de voordelen van teakhouten salontafels meerwaarde bieden.

Deze soorten teak salontafels zitten in het assortiment

Een salontafel teak hebben we in verschillende vormen en maten. Zo ziet de één liever een ronde salontafel en de ander liever een teakhouten salontafel met een bijzondere vorm. Indoteak heeft voor elk wat wils. Dit is een greep uit de verschillende soorten teak salontafels uit ons assortiment:

 • Ronde teak salontafel;
 • Vierkante teakhouten salontafel;
 • Rechthoekige salontafel teakhout;
 • Teakhouten salontafel in een bijzondere vorm;
 • Salontafel teak industrieel;
 • Salontafel teak boomstam;
 • Teak salontafel met visgraat;
 • Teak salonkist.

Genoeg keus voor een mooie teakhouten salontafel, zoals u ziet. Misschien ziet u een teak salontafel eerst het liefst in het echt. Dat kan! U kunt langskomen in onze showroom in Alpen aan de Rijn of in Doetinchem.

Een teak salontafel is authentiek, tijdloos en uniek

Een salontafel teak is een bijzonder meubelstuk. Iedere teakhouten salontafel in ons assortiment is weer anders, onder andere door het reliëf dat dat bij iedere salontafel teakhout weer anders is. Hierdoor is geen enkele teakhouten salontafel hetzelfde, waardoor u altijd een meubelstuk in huis haalt dat niemand anders heeft. Dit maakt dat een teak salontafel een authentiek en uniek meubelstuk is dat ook nog eens tijdloos is.

De warme uitstraling van teakhout past bij verschillende soorten interieurstijlen. Een teakhouten salontafel in een landelijk, industrieel, bohemian of retro interieur? Het kan allemaal.

Salontafel teak = duurzaam

Naast de vele voordelen van een salontafel teak, draagt u met het kopen van een teak salontafel ook nog eens bij aan een beter milieu. Het hout van de salontafel teakhout is gerecycled vanuit oude slooppanden in Indonesië. Hierdoor wordt het hout niet weggegooid, maar opnieuw gebruikt voor uw mooie salontafel.

Teakhouten salontafel bestellen? Dat doet u bij Indoteak

Ziet u in ons assortiment een teakhouten salontafel die u wilt kopen? Dan kunt u via de mail een bestelling plaatsen (klik op het product en zet het op uw wenslijst). Wilt u de teak salontafel liever eerst in het echt bewonderen? Kom dan langs in een van onze showrooms in Alphen aan de Rijn of Doetinchem. Als u vragen heeft over de teakhouten salontafels kunt u ons ook altijd bellen of mailen naar info@indoteak.com.

Vindt u teakhout zo mooi dat u er wel meer van zou willen hebben? Neem dan eens een kijkje bij onze teak kasten, teak boekenkastenteak tv-meubelsteak tafelsteak salontafelsteak dressoirsteak stoelenteak tuinmeubelen en meer teak kasten.