Teak salontafels

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Sorteren op:

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Een teak salontafel is een mooie aanvulling in uw woning. Handig om voor de bank of juist naast de bank neer te zetten. Een salontafel van teakhout is erg praktisch in gebruik en past bij elk interieur. U leest hier waarom.

Unieke teakhouten uitstraling

Een teak salontafel is een unieke salontafel. Dankzij het reliëf in teakhout, is geen enkele teak salontafel hetzelfde. Elk meubelstuk heeft zijn eigen uitstraling. Teakhouten meubelen zijn populair, vanwege hun warme en tijdloze uitstraling. Dankzij deze eigenschappen past een teakhouten salontafel in elk interieur. Een teak salontafel past ook bij uw inrichting!

Teak salontafel in elke vorm

Bij Indoteak vindt u een groot assortiment teak salontafels. Van ronde, tot vierkante, tot rechthoekige modellen. Teak salontafels met lades, zonder lade of volledig open. Komt u er zelf niet uit? Kom dan eens bij ons langs in Alphen aan de Rijn of Doetinchem. Daar kunt u onze meubelen in het echt zien en voelen.

Teakhout: het materiaal

Onze teak salontafels zijn gemaakt van teakhout. Dit is gerecycled hout vanuit Indonesië. Dit hout is eerder gebruikt voor bijvoorbeeld gebouwen en huizen in Indonesië. Teakhout is ontzettend sterk, waardoor onze meubelen van zeer goede kwaliteit zijn. Doordat we gebruik maken van gerecycled hout, hebben onze meubelen een geleefde, pure en natuurlijke uitstraling. U kunt onze meubels komen bekijken, maar u kunt ze ook online bestellen.

Een salontafel van teakhout

Hier vindt u ons assortiment teak salontafels. Verschillende vormen salontafels, met elk hun eigen uitstraling. Komt u bij ons langs in Alpen aan de Rijn of Doetinchem? Dan geven we u graag advies bij de aanschaf van uw teakhouten salontafel. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze openingstijden.