Teak dressoirs

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Sorteren op:

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Een dressoir, eigenlijk onmisbaar in iedere woning. Een dressoir geeft een mooi, ruimtelijk effect. Heeft u wel eens nagedacht over een teak dressoir? Dit is een dressoir gemaakt van teakhout. We vertellen je graag wat de voordelen zijn van een teak dressoir, hoe deze wordt gemaakt en wat een teak dressoir uniek maakt.

Dressoir gemaakt van teakhout

Een dressoir gemaakt van teakhout. Teakhout is afkomstig uit Indonesië. Dit is gerecycled hout. In Indonesië is dit hout gebruikt voor gebouwen en huizen. Wanneer deze huizen worden afgebroken, wordt het hout bewaard. Dit kan gemakkelijk, omdat teakhout ontzettend sterk is. Ook hier in Nederland kunnen teakhouten dressoirs nog jarenlang meegaan. De kwaliteit is erg hoog.

Voordelen van een teak dressoir

Wat zijn de voordelen van een dressoir gemaakt van teakhout?

  • Unieke uitstraling
  • Kwaliteit
  • Past in ieder interieur
  • Gemakkelijk in onderhoud

Een teak dressoir heeft altijd een unieke uitstraling, omdat geen enkel stuk hout hetzelfde is. Het reliëf van het hout is goed te zien in het dressoir, waardoor elk teak dressoir uniek is. Geen enkel meubelstuk van teakhout kan hetzelfde zijn. Dit maakt teakhouten meubelen uniek. Daarnaast is de kwaliteit van teakhout erg hoog. Het is erg sterk hout, waardoor het lang meegaat.

Ook hoeft het hout niet onderhouden te worden. Een vochtige doek eroverheen halen is al genoeg om hem schoon te houden. Het laatste voordeel is dat een teak dressoir in elk interieur past. Dankzij de natuurlijke uitstraling van een teak dressoir, is dit meubelstuk goed te combineren met andere meubels in de woning.

Een teak dressoir aanschaffen

Bij Indoteak vindt u een groot assortiment teak dressoirs. Verschillende formaten en verschillende afwerkingen. Kom eens langs in onze showroom in Doetinchem of Alphen aan de Rijn. Daar vindt u ons assortiment teak dressoirs en tevens andere teak meubelen. Een teak dressoir kan ook online besteld worden.