Teak boekenkast

Filter

kleur

hoogte

breedte

diepte

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting

Inleiding

In ieder huis hoort een teak boekenkast. Een boekenkast is niet alleen voor de mensen die graag boek lezen. Een boekenkast is ook uitermate geschikt om uw servies in te bewaren. Bij ons vindt een ruim assortiment boekenkasten. Er is de keus voor een landelijke stijl maar ook juist een moderne stijl.

Onderhoud van de teak boekenkast

Het onderhoud van de teakhouten boekenkasten is eenvoudig. De boekenkasten zijn van onbehandeld teakhout gemaakt. U hoeft deze kasten niet te behandelen.  De kast kan afgenomen worden met vochtige doek. Bij vetvlekken adviseren wij een sopje met groene zeep te gebruiken. Wilt u toch de kast behandelen dan adviseren wij om dit te doen met olie. Hiermee wordt de kast warmer van kleur, en is beschermt tegen vochtvlekken. Kortom teakhouten boekenkasten zijn erg gebruiksvriendelijk.

het materiaal van de teak boekenkast

Onze boekenkasten zijn gemaakt van teakhout. Teakhout is een tropische hardhout uit Indonesië. Ter illustratie teak is goed vergelijkbaar qua hardheid als eikenhout. Onze boekenkasten worden gemaakt van gerecycled teakhout en van plantage teak. Over het algemeen zijn boekenkasten van gerecycled teakhout wat warmer van kleur. Het voordeel van gerecycled teakhout tegenover plantage hout is dat het minder werkt. Dit komt dat het hout jaren op een natuurlijke wijze heeft kunnen drogen.

Tot slot

Bent u opzoek naar een teak boekenkast? Kom langs bij indoteak en laat u verassen door ons uitgebreide assortiment teakmeubels.