Algemene voorwaarden:

 • Tot stand komen van de koopovereenkomst:
  Aankoop in de showroom of het magazijn van Indoteak
  Een verkoopovereenkomst komt tot stand op het moment dat de koper een aankoopbevestiging ondertekent in de showroom of op het moment dat de koper na een bezoek aan Indoteak telefonisch een bestelling plaatst. Op dat moment is de koper gebonden aan het afnemen van de artikelen binnen de overeengekomen termijn.
 • De koopovereenkomst komt tevens tot stand en wordt gelijktijdig uitgevoerd als de koper de meubels betaalt en gelijk zelf meeneemt.
 • Online bestellen:
  U kunt bij ons online bestellen. De voorwaarden die gelden bij koop op afstand zijn afgeleid van de wettelijke regeling.
 • Betaling:
  Bij aflevering dient het bedrag van de geleverde artikelen in één keer te worden voldaan, dit kan via pin of contante betaling. Indien de voorkeur wordt gegeven aan een bankoverschrijving dan dient het aankoopbedrag uiterlijk de dag voor afleveren te zijn bijgeschreven op de bankrekening van Indoteak.
  Bij afhalen van de artikelen dient het bedrag van de aankoop direct betaald te worden met pin of contante betaling.
 • Voor transport van goederen worden kosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van het orderbedrag en de afstand. Orders met een bedrag lager dan € 450,00 dienen altijd zelf afgehaald te worden. Wij bezorgen alleen als het meubel in de zaak is gekocht.
 • Aandachtspunten bij bezorgen:
  De bezorgkosten worden per bestelling berekend, de hoogte van deze kosten is afhankelijk van het orderbedrag en de plaats van leveren.
  De meubels worden tot bij de voordeur op de begane grond afgeleverd.
  In de meeste gevallen komt de bezorger alleen de meubels brengen.
  Meubels worden alleen naar binnen gebracht als er hulp aanwezig is en als dit vooraf is afgesproken. De klant is verantwoordelijk bij het naar binnen brengen van de meubels ter voorkoming van schade aan muren, vloeren, overige meubilair etc. Haal obstakels weg. Maak in de winter het pad van vrachtwagen tot voordeur sneeuwvrij en strooi zout.
  Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden als er schade ontstaat aan of in uw huis bij het naar binnen brengen van de meubels.
 • Indoteak is niet aansprakelijk indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte goederen. Aansprakelijkheid reikt nooit verder dan het orderbedrag.
 • Indoteak is alleen aansprakelijk voor schade tijdens transport aan goederen indien in eigen beheer wordt afgeleverd.
  Schade tijdens transport door kopers aan goederen is voor eigen risico.
 • De aanbetaling is 20%.
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, en exclusief afleveren tenzij anders overeen is gekomen.
 • Kom gewoon even langs als u wat wilt bestellen!
 • Indien de aankoop wordt geannuleerd dan wordt 25% van het aankoopbedrag aan annuleringskosten in rekening gebracht.
 • De levertijd van een besteld artikel dat nog niet op voorraad is kan variëren van 1 week tot 6 maanden. Bij bestellingen wordt een indicatie van de levertijd afgegeven. Indoteak kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van vertragingen van de levertijd door overmacht zoals natuurrampen, oorlog, brand.
 • Indoteak kan niet aansprakelijk worden gesteld voor scheuren en/of werken van het hout. U dient er voor te zorgen dat uw huis de juiste luchtvochtigheid heeft, zodat het werken/uitdrogen van het hout tot een minimum wordt beperkt. Indien u het gevoel heeft dat uw huis een lage vochtigheid heeft is het aan te bevelen een hygrometer aan te schaffen. Met dit apparaat kunt u de luchtvochtigheid aflezen. Deze moet tussen de 50-80% liggen. Is deze te laag dan kunt u deze verhogen door bijvoorbeeld bakjes water aan de radiatoren te hangen of een luchtbevochtiger aan te schaffen. In teak houten meubelen zit van nature olie die langzaam uit het meubel trekt. Dit kan afgeven aan o.a. muren, gordijnen, vloerbedekking en kleding wanneer deze langdurig in contact staan met de meubelen. Voor schade die dit veroorzaakt kan Indoteak niet aansprakelijk gesteld worden.
  Indoteak adviseert om Rambo kneedbaar hout te gebruiken voor het opvullen van scheurtjes.
 • Reclames melden binnen 24 uur na levering (schriftelijk of per e-mail). Mocht zich onverhoopt toch een klacht voordoen aan onze producten , wendt u zich dan met het aangekochte artikel bij Indoteak en neem de aankoopnota mee.
 • Wij ruilen geen meubels om, wij nemen geen meubels terug.

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting