Informatie over het kopen van meubels bij Indoteak:

Op onze website heb je al een groot deel van ons assortiment kunnen bekijken. Wellicht zitten er mooie meubels tussen die je aanspreken. In onze showrooms in Doetinchem en in Alphen ad Rijn staan de meubels uitgestald en daar kun je ze komen kopen. Je ziet dus altijd wat je koopt.

Online bestellen:

Soms lukt het niet om naar ons toe te komen om meubels te kopen. Wij geven de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. U stuurt ons een e-mail met uw gegevens en wat u wilt bestellen. U krijgt van ons een e-mail terug met informatie over de voorraad en een opgave van de bezorgkosten. Ook sturen wij u informatie over koop op afstand en onze retour voorwaarden. Wij sturen u een factuur voor de aanbetaling, indien u akkoord gaat dan kunt u de aanbetaling aan ons overmaken en plannen wij de bezorging op een zo kort mogelijke termijn in.

Mocht u vragen hebben over het bestelproces dan helpen wij u graag! Neem hier contact met ons op.

Gelijk meenemen:

Als je een keuze hebt gemaakt dan is het mogelijk om de meubels gelijk mee te nemen. Je rekent het bedrag af met pin of contant en we helpen je graag even mee met het inladen van het meubel in je auto, aanhanger of busje.

 

Later ophalen:

Je had niet verwacht dat we zoveel leuke dingen op voorraad zouden hebben! Dus je had er geen rekening mee gehouden om de meubels gelijk mee te nemen. Het is mogelijk om de meubels op een later tijdstip te komen afhalen. We plakken een stikker met je naam op het meubel en maken een aankoopbon voor je op. Je doet een aanbetaling van ongeveer 20% van het aankoopbedrag met pin of contant. Bij afhalen voldoe je het restant en uiteraard helpen we je even mee met het inladen van de meubels. Het is voor ons prettig als je even doorgeeft wanneer je het meubel komt afhalen.

 

Laten bezorgen:

Als je meerdere meubels bij ons koopt of gewoonweg niet over de mogelijkheid beschikt om een meubel zelf af te halen dan kunnen wij tegen een vergoeding komen bezorgen. Wij bezorgen uitsluitend bestellingen boven de € 450,00. Dit zijn vaak wat grotere meubels die niet in een normale auto passen. Bestellingen onder de € 450,00 kunnen meestal in een auto zelf meegenomen worden.

Meubels in de aanbieding komen wij niet bezorgen. Dan moet je zelf een busje, aanhanger of een andere oplossing regelen.

De kosten voor bezorgen hangen af van de grootte van de bestelling en van de woonplaats waar het heen gebracht moet worden. Wij bezorgen uitsluitend op de begane grond. Over onze bezorgvoorwaarden kun je hier lezen.

Op het moment dat je in de zaak jouw keuze hebt gemaakt dan plakken we stikkers met je naam op de meubels en maken we een bon op. We vragen op welke termijn de meubels gebracht kunnen worden, we proberen hier rekening mee te houden met het maken van de planning.

Je doet een aanbetaling van ongeveer 20% en bij het afleveren betaal je het restant met pin of contant.

 

Een kenmerk van meubels van teakhout is dat geen enkel meubelstuk exact hetzelfde is. Teakhout is een natuurproduct en de meubels worden met de hand gemaakt. Nieuwe meubels zijn een investering en daar mag best wat tijd en aandacht voor genomen worden.

Tijdens onze openingstijden ben je van harte welkom in Doetinchem of in Alphen aan den Rijn. Wij proberen je zo goed mogelijk advies te geven en we denken graag met je mee!

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting