Uw teakhouten meubelen op maat

Heeft u een hoekje in huis waar u een klein kastje wilt hebben? Juist een hele lange muur voor een mooi groot tv meubel? Of een kleinere bijpassende salontafel om uw set compleet te maken. Bij Indoteak kan het allemaal!

Het meeste maatwerk wat wij leveren zijn bestaande, aangepaste modellen, denk hierbij aan een andere maat, een extra lade of een deur in plaats van een la bij een tv meubel. Daarnaast kunnen wij ook een compleet nieuw meubel voor u laten maken van teakhout. Daarbij kunt u ook kiezen welke afwerking u wilt hebben, bijvoorbeeld glad geschuurd maar ook ruw, gebleekt of een grey of black wash. Wij hebben in onze showrooms verschillende stalen met diverse soorten afwerkingen.

Proces

Het belangrijkste om te weten als u een maatwerk product wilt bestellen, zijn natuurlijk de afmetingen. Daarnaast is het handig om te weten of u een aanpassing wil maken aan een huidig meubel of een compleet nieuw meubel wilt ontwerpen. Bij een aanpassing aan een bestaand model, zullen wij de aanpassing doorgeven aan onze fabrikant in Indonesië. Daar zal dan een tekening van gemaakt worden, na akkoord van de tekening wordt het meubel geproduceerd. Als het meubel klaar is, wordt die verscheept naar Nederland. Het gehele proces zal minimaal drie tot vier maanden duren.
Bij het bestellen van een maatwerk meubel zonder aanpassing van een huidig model, vragen wij u om een duidelijke en gedetailleerde tekening. Ook hier geldt dat de fabrikant een tekening gaat maken, u kunt daarna nog eventuele aanpassingen doorgeven, waarna het meubel gemaakt zal worden.

De mogelijkheden over maatwerk meubelen bespreken wij graag met u in de showroom. Hier kunt u de kwaliteit en  afwerkstijlen van onze meubels zien.

Voorbeelden

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Aanpassingen op huidige modellen:

 

Compleet nieuwe maatwerk modellen: