Het hangend/zwevend tv-meubel

Het juweel onder uw tv het hangend/zwevend tv-meubel van teakhout. Dit fraaie meubel is leverbaar in verschillende maten: 130 cm, 150 cm , 200 cm, 250 cm en 300 cm  breed. Deze tv-meubels hebben laden die soepel open gaan op metalen rails. De open vakken bieden ruimte voor de receiver, tv-ontvanger en versterker. Het teakhout is gerecycled, dit houdt in dat het hout afkomstig is uit oude panden. Het oude hout is verzameld en verf vrij gemaakt. Daarnaast zijn ook de gaatjes opgevuld. Het tv-meubel is niet alleen heel erg fraai, maar ook duurzaam!

Bij welk interieur past dit hangende tv-meubel?

Het hangend/zwevend tv-meubel heeft een minimalistische uitstraling. Hierdoor is het een neutraal meubelstuk. Met accessoires kunt u het tvmeubel aankleden, en het meubel met uw woonstijl te laten blenden. Het teakhout is onbehandeld hierdoor heeft het meubel een natuurlijke uitstraling. Hierdoor is het hangende tvmeubel goed te combineren met veel verschillende muur kleuren. Op een grijze muur doet teak het altijd erg goed. Maar ook met de kleuren van de huidige trend, de aarde tinten misstaan teakmeubels niet. Omdat het zwevende tv-meubel aan de muur hangt is de vloer vrij.

Het ophangen van dit zwevende tv-meubel

Het ophangen van dit tv meubel gaat door middel van een balk. Deze balk wordt meegeleverd bij uw tv meubel. De balk en het tv-meubel hebben een zwaluwstaart verbinding. Hierdoor klemt het tvmeubel zich vast. Vanuit de fabrikant wordt geadviseerd om de balk op te hangen met op elke 25cm een schroef/bout. Welke schroef of bout u moet gebruiken, is afhankelijk van de wand waar het tvmeubel aan wordt opgehangen. Hiervoor kunnen wij geen advies geven. Voor het verwerken van de kabels, kunt u een kleine inkeping maken in de balk en het tv meubel. Dit doet niets af aan de stevigheid.

 

 

 

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting