Uw meubels voor €65,00 bij u op de begane grond thuisbezorgd door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden)  *

* minimaal orderbedrag € 250,00


Shop online!

Online een bestelling plaatsen en laten bezorgen:

Onze meubels kunnen online besteld worden. Wij hebben geen winkelmandje op onze website, uw bestelling kan eenvoudig doorgegeven worden via e-mail. De bezorgkosten bedragen € 65,00 binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij bezorgen uitsluitend op de begane grond.

Om uw bestelling in behandeling te kunnen nemen hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
uw naam
uw adres
uw telefoonnummer
gewenste meubel(en)

U krijgt van ons zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling. Wilt u deze goed controleren? Wij sturen een factuur mee voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 10% van het bestelbedrag. Als u het gehele bedrag vooruit wilt betalen per bank, dan is dat mogelijk.
Na ontvangst van de aanbetaling plannen wij de bezorging in. Over de bezorgdatum nemen wij telefonisch contact met u op.
Bij bezorgen kunt het restantbedrag pinnen of contant betalen. Onze voorkeur gaat uit naar pinbetaling.

 

Bij koop op afstand gelden er speciale voorwaarden. U vindt ze hieronder.

Uw rechten bij koop op afstand
Wij houden ons aan de wettelijke bepalingen bij koop op afstand.

Voorwaarden bij Koop op Afstand
U bestelt een meubel via internet. Uw bestelling kunt u plaatsen door middel van het sturen van een e-mail. Uw e-mail wordt door ons in behandeling genomen. U ontvangt van ons informatie over uw rechten bij koop op afstand.
Daarnaast ontvangt u een factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 10% van het orderbedrag. Het restant dient te worden betaald tijdens het bezorgen, onze voorkeur heeft betaling met pin.

Bedenktijd
Als u koopt op afstand dan heeft u het recht om binnen 14 dagen van uw koop af te zien. U hoeft hiervoor geen reden te geven. Dit heet uw bedenktijd of zichttermijn.
Al is het wettelijk niet verplicht om een reden op te geven, voor ons als verkopers is het wel prettig om te weten waarom u afziet van de koop. Daar kunnen wij in de toekomst van leren.
Uw bedenktijd begint de dag na levering. Uw bedenktijd eindigt op de 14e dag, ’s avonds om 12 uur. Valt de 14e dag in het weekend of op een feestdag? Dan eindigt uw bedenktijd op de eerstvolgende werkdag om 12 uur ‘s avonds.

Retourneren
U hebt 14 dagen om uw aankoop te retourneren. Die dagen gaan in op de dag nadat u het contract ongedaan maakt. Dus niet op de dag nadat u het product kreeg.
Het retourneren van het meubel dient u zelf te verzorgen. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening. Indoteak haalt geen meubels retour.
Nadat het meubel door ons onbeschadigd is ontvangen krijgt u binnen één week uw geld terug gestort. Graag de betalingsgegevens via e-mail aan ons sturen.

Bron: consuwijzer.nl

 

 

 

 

Uitverkoop

Outlet / aanbieding / Korting